64-годишен британец е тежко ранен след нападение от акула. Иницентът става

...
64-годишен британец е тежко ранен след нападение от акула. Иницентът става
Коментари Харесай

Турист загуби крак и ръка след нападение от акула

64-годишен британец е тежко ранен след нападение от акула. Иницентът става на 10 метра от брега в Скарбъроу, до момента в който мъжът е на отмора със брачната половинка и приятелите си в карибската страна Тринидад и Тобаго. 

Нападението се случва в петък сутринта. Същия ден групата е трябвало да се върне от Карибите в Обединеното кралство. Те възнамерявали да създадат едно последно плуване преди тръгването, когато се случва ужасяващата офанзива, пише Си Ен Ен.

Според свидетел британецът е бил във водата на дълбочина „ от кръста до раменете “ и с тил, извърнат към акулата. Първоначално никой от групата не е видял хищника. Акулата е нападнала мъжа, а околните му са се опитвали физически да се борят с нея.

Мъжът е в интензивното поделение и е замаян в по-голяма част от времето заради непоносимите рани. Лявото бедро и лявата ръка на жертвата от лакътя надолу са били „ отрязани “, а стомахът му е бил раздран.

„ Някои от пръстите му съумяха да бъдат прикрепени още веднъж след интервенция в общата болница в Скарбъроу “, сподели основният секретар на Тобаго Фарли Чавес Огъстин Августин.

Въпреки това, британецът е постоянен и се усеща добре.

Смята се, че акулата е била дълга сред осем и 10 фута (2-3 метра). Камара на представителите в Тобаго предложиха премия от 10 000 $ за този, който сполучливо улови акулата, само че по-късно я анулираха. Редица плажове към региона на случая са краткотрайно затворени, в това число морския парк Buccoo Reef, оповестиха управляващите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР